Sommerbogen - læseudfordring 2021

12.06.20
Vi skal læse på livet løs i sommerferien!

Igen i år afholder vi læsekonkurrencen Sommerbogen, fordi sommerferien er lig med tid til fordybelse i gode, spændende, uhyggelige og sjove bøger. Så hvis du er mellem 6 og 15 år, er det bare om at komme i gang med læsningen.

Kom ind på biblioteket eller hent et udfordringsark her på siden. Det skal du løse gennem sjove læse-challenges. Når du har udfyldt arket og skrevet tre korte anmeldelser, kan du kommer ind på biblioteket i den betjente åbningstid og hente en gratis boggave eller et gavekort til en is og være med i konkurrencen om hovedpræmien - at få lov til at tømme en boghandel på 5 minutter!

Du har mulighed for at være med fra fredag den 11. juni til og med lørdag den 21. august og kan deltage på alle Horsens Kommunes Biblioteker på fastlandet.