Psst, unger! Parkér jeres forældre på biblioteket

Hvor skal børnene placere deres forældre, når de gerne vil bruge biblioteket i fred og ro? Vi har fundet svaret, og vi tror, I bliver glade for det.

Et spørgsmål børnene tit stiller os i Team Børn og Musik er følgende: Hej du, bibliotekar, hvor skal man egentlig parkere sine forældre? Med håbefulde stemmer følger de ofte spørgsmålet op med endnu et, nemlig dette: Hey, har I sådan en cool parkeringskælder som de har på Dokk1, den hvor bilerne forsvinder ned under jorden – altså bare til forældre? Til det sidste må vi svare nej, ikke endnu. Men til det første kan vi endelig svare, ja, nu har vi en vaskeægte forældreparkering! Her er bløde sofaer, gratis kaffe og internet – og så er der selvfølgelig masser af inspirerende læsestof. Så kig forbi og prøv det af. Det er et godt sted at trække håndbremsen og slukke motoren.

Fornuftig parkering

Lige et godt råd til ungerne: Få nu parkeret jeres forældre ordentligt!

1) Ikke noget med at klemme dem ind mellem andre forældre, så der kommer ridser i lakken.

2) Ikke noget med at parkere skævt eller måske ligefrem liggende med fødderne op.

Hvorfor? På den måde får I bedre tid og ro til at finde alle de spændende bøger, spil, film, tegneserier, musik og så videre. Vi ønsker jer smukke parkeringer og god fornøjelse.

Forældreparkering på Horsens Bibliotek