Lille Lulu Lykkepot - og bøger der ligner ...

16.05.24
For nyligt blev der sat fokus på den svenske børnebog "Lille Lulu Lykkepot" i "Indefra" med Anders Agger, da han besøgte den 19-årige Alvilda, som kæmper med flere diagnoser og psykiske lidelser.

"Lille Lulu Lykkepot" handler om Lasses lillesøster Lulu, der lever i sin helt egen verden. De voksne er kede af Lulus handicap, men Lasse synes ikke, at Lulu ser specielt ulykkelig ud.

Alvilda har bogen stående i sin bogreol og læser jævnligt i den. Omtalen i "Indefra" har medført en kæmpe efterspørgsel på bogen om Lulu, og alene her i Horsens har vi pt. 26 reserveringer på vores eksemplar. Da bogen desværre er udsolgt fra forlaget, kan der godt tage lidt tid, hvis du er en af dem, der står i kø til at læse"Lille Lulu Lykkepot".

Men heldigvis har vi andre bøger, der måske kan bruges i mellemtiden. I listen herunder finder du bøger for børn om at føle sig anderledes, måske på grund af et handicap, en diagnose eller andet.

Er du ung eller voksen og vil vide mere om psykiske sygdomme, så kan du måske finde vores liste om psykiatriske patienter i litteraturen interessant. Find den HER

Find en oversigt over alle vores emnelister HER