Byggemand Bob

Julefilm for de mindste

Ventetiden til juleaften kan være lang for de mindste. En måde at få tiden til at gå lidt hurtigere på, kan være at se hyggelige film med kendte figurer.

Tiden op til jul kan føles lang når man glæder sig. Og det gør børnene ofte. Så kan det være rart, at have noget at give sig til, og en mulighed er at se film med kendte og elskede figurer.

Biblioteket giver mulighed for at streame film direkte på din computer hjemme i stuen. Se f.eks. Byggemand Bob - En mindeværdig vinter, som er en 50 minutter lang film med byggemand Bob og en julehistorie i den klassiske familiestil fyldt med spænding, sjov og skøre indfald. Julen står for døren og Bob glæder sig. Hans tvillingebror Tom, der arbejder på Nordpolen, kommer hjem for første gang i mange år. Men Bob har travlt, først skal han og hans venner have arrangeret en kæmpe julekoncert med Lennie og Laserne på byens torv.

Du logger ind med dit lånernummer/cpr.-nummer og din pinkode. (Du skal være oprettet som låner på Horsens Kommunes Biblioteker og bosiddende i Horsens Kommune for at kunne se film på Filmstriben via Horsens Bibliotek)

Se filmen med det samme.

På filmstriben finder du også mange andre film for de mindste f.eks. Peddersen & Findus 3 -Nissemaskinen, Postmand Pers juleaften, Brandmand Sam i sneen, Thomas og vennerne - snelokomotivet og andre historier  og flere julefilm for små børn.