Logo for Danmarksindsamlingen

Danmarksindsamling 2016

20.01.16
10 år mod fattigdom. Gør en god gerning og få et sejt diplom. Lego Fonden giver 25 kr. for hver god gerning, I laver.

Igen i år kan I hjælpe udsatte børn i Afrika, Asien og Latinamerika ved at gøre gode gerninger. Lego Fonden giver 25 kr. for hver god gerning, I laver.
Det kan være at tage opvasken, feje opgangen, samle skrald eller tegne en tegning til Farmor. Alt muligt, som gør andre glade! I må gøre ALLE de gode gerninger, I vil!

På bibliotekerne i Horsens skal I aflevere et ”godheds-bevis” for hver god gerning, I laver. I kan hente godheds-beviser på biblioteket.

Godheds-beviserne skal være afleveret på biblioteket fredag den 5. februar kl. 12.
Hvis I afleverer mindst 10 gode gerninger på biblioteket, får I et sejt diplom som tak.

Husk at se det store TV-show på DR1 lørdag den 6. februar direkte på DR1.

Se mere på Palles Gavebod.