Nye billedbøger på Horsens Bibliotek
Nye billedbøger på Horsens Bibliotek

Bunker af nye billedbøger

Nye store bøger til de små - for litteratur er jo ikke kun for voksne. Se et udvalg af de nyeste billedbøger og gå selv på opdagelse.

Vi vover pelsen: Læsning er kommet for at blive. For når man kan læse, så står mange flere døre åbne til fantastiske verdner, spændende emner eller måske leg med sproget. Og da nogle af de første bøger børn stifter bekendtskab med er billedbøger, så er det altså vigtigt at forsyne dem med nogle billedbøger, de synes er interessante - som fx "Mønstre og former" - klik her for at se den (2016), - bøger som er sjove - fx Nick Wards "Fyrannosaurus Fræk" - klik her for at se den (2016), bøger som er sære – fx Lise Rønnes "Eva gorilla vil gerne brække armen" - klik her for at se den (2016), bøger som er spændende som fx "Rasmus raket og rumpiraterne" - klik her for at se den (2016) eller bøger som er så fine, søde og poetiske, at man får gåsehud, som fx Zenia Johnsens "Jeg elsker dig hest" - klik her for at se den (2016). Interessen for bogen, for historien i bogen, kickstarter – med lidt held - interessen for den læsning, der giver så meget igen, når man først har knækket koden.

Nye billedbøger

Herunder har vi samlet en række af de nyeste billedbøger, som vi synes er særlig spændende. Det er dog kun et udvalg, for der er mange, mange flere spændende billedbøger at gå på opdagelse i på biblioteket - hvor du jo også kan spørge en bibliotekar, hive dem ud af reolerne – altså bøgerne, ikke bibliotekarerne! - og bladre løs for at se om det er noget for dig og dit barn. Eller hvad med at snuppe en kop kaffe i vores Forældreparkering og lade børnene selv gå på opdagelse? Du kan også blive hjemme og se udvalget på hjemmesiden – klik her for at få et overblik over de nyeste billedbøger.

Go’ fornøjelse.

Materialer