Børnevalget 2021

Så er børnevalget skudt i gang på biblioteket! Kom og stem på den bedste kandidat fra en bog du kender.

Det er noget med at de voksne snart skal til stemmeurnerne, men det skal børne også! For på biblioteket afholder vi igen i år Børnevalget, lige som de gør ringtig mange andre steder rundt om i landet. De opstillede kandidater er alle karakterer fra kendte børnebøger og de har hver især forskellige mærkesager som de kæmper for. Det kan for eksempel være "Ja til at følge sine drømme" eller "Nej til at have travlt" - nogle rimelig gode bud hvis du spørger mig...
Afgiv din stemme og ha' indflydelse på hvilken bogkarakter der vinder børnevalget!

I finder valgstedet ved madpakkebordene i børnebiblioteket og her kan I også deltage i en quiz og vinde præmier. Der er både en quiz for de 4-8årige og en quiz for de 9-12årige. Børnevalget løber af staben fra i dag og indtil d. 15 nov.

Find bøgerne der med i dette års børnevalg: