Vi har åbent - læs mere her

21.04.21
Vi har åbent - nu med coronapas. Se hvad det betyder for dig lige her.

Vi har åbent på bibliotekerne i Horsens kommune igen og vi har glædet os! Ind til videre gælder det dog, at du skal fremvise et gyldigt coronapas for at komme ind på bibliotekerne. Du skal selvfølgelig også stadig bruge mundbind, holde afstand og spritte af via opstillede spritstandere. Af samme grund vil bibliotekerne kun være åbne i den betjente åbningstid. Læs videre herunder og får svar på dine spørgsmål. Vi følger myndighedernes retningslinjer og siden her opdateres løbende.

Det kan du MED coronapas

Som noget nyt skal du vise coronapas med enten en negativ test der er højst 72 timer gammel eller bevis på vaccination mod COVID-19 samt ID for at komme ind på bibliotekerne. Når du har vist dit coronapas, kan du til gengæld benytte alle vores services; kopiere, printe, bruge studierum, gå på opdagelse i bøgerne, afhente reserverede materialer etc.

Børn under 15 år skal ikke fremvise coronapas.

Sådan bruger du coronapas

Hvad med arrangementer?

Til vores arrangementer på bibliotekerne, skal du også kunne fremvise coronapas med en negativ test der er højst 72 timer gammel eller bevis på vaccination mod COVID-19 samt ID. Også her bruger vi mundbind når vi ikke sidder ned, vi bruger håndsprit og deltagerantallet er reduceret så der kan holdes afstand og regler for forsamlinger overholdes – så du kan føle dig tryg.

Åbningstider

Som følge af kravet om coronapas, holder vi kun åbent i den betjente åbningstid, dvs. at det selvbetjente bibliotek er lukket ind til videre. Det betyder, at vi på Hovedbiblioteket holder åbent fra:

Man-tors:    8.00-19.00
Fredag:       8.00-17.00
Lørdag:       9.00-15.00
Søndag:      9.00-15.00

På filialerne er der ligeledes åbent i den betjente åbningstid.

Se aktuelle åbningstider her

Afhentning og aflevering UDEN Coronapas

Du kan aflevere og hente materialer inde på selve biblioteket – også uden coronapas. Præcis som før genåbningen. Du kan dog ikke benytte resten af biblioteket uden coronapas. OBS! Vær opmærksom på, at på filialerne skal du stadig vente udenfor døren, så kommer vi ud og betjener dig.

Materiale bestilt hjem fra andre biblioteker

Du kan stadig bestille materialer hjem fra andre biblioteker.

Pas & kørekort-service på Brædstrup bibliotek...

...er åbent for adgang med coronapas med en negativ test der er højst 72 timer gammel eller bevis på vaccination mod COVID-19 samt ID.

Online tilbud

Bibliotekets online tilbud er uberørt af den begrænsede åbning. Det er dermed muligt at tilgå e-Reolen, Filmstriben og alle de andre tilbud som hidtil.

Flere spørgsmål?

Du kan altid tjekke de aktuelle retningslinjer på siden her. Og har du stadig spørgsmål, kan du altid kontakte os på: 76292400 eller på bibliotek@horsens.dk