Vi har åbent - læs mere her

14.06.21
Vi har endelig åbent som normalt, men husk at du stadig skal passe på dig selv og andre.

Vi har endelig åbent som normalt, men husk at du stadig skal holde afstand, hoste/nyse i ærmet, blive hjemme hvis du er syg og spritte af vha. de opstillede spritstandere. Læs videre herunder og få svar på dine spørgsmål. Vi følger myndighedernes retningslinjer og siden her opdateres løbende.

Skal jeg bære mundbind på bibliotekerne?

Nej, fra mandag den 14. juni er det ikke et krav, at du skal bære mundbind på bibliotekerne i Horsens kommune.

Skal jeg have coronapas for at bruge bibliotekerne?

Nej, fra mandag den 14. juni skal du ikke have coronapas for at bruge bibliotekerne i Horsens kommune.

Hvad med arrangementer?

Her skal du stadig spritte af, hoste/nyse i ærmet og holde afstand. Af samme grund er deltagerantallet reduceret, så regler for forsamlinger overholdes og du kan føle dig tryg.

I udlånet

Vi spritter stadig af løbende. Og du vil stadig se, at vi står bag en skærm i udlånet, men vi er altid 100% klar til at hjælpe dig.

Åbningstider

Fra mandag den 14. juni er åbningstiderne normale på alle biblioteker – du kan se åbningstiderne på hjemmesiden.

Se åbningstider her

Flere spørgsmål?

Du kan altid tjekke de aktuelle retningslinjer på siden her. Og har du stadig spørgsmål, kan du altid kontakte os på: 76292400 eller på bibliotek@horsens.dk