Torsdagsklubben - noget for dig?

08.08.20
Har du lyst til at dele dine læseoplevelser med andre?

Torsdagsklubben er en åben læsekreds på Horsens bibliotek. Alle voksne kan deltage i Torsdagsklubben. I dette efterår er temaet for Torsdagsklubben "Shakespeare og Ibsen - i romaner". Du kan stadig nå at deltage.

PRINT PDF-folder

Torsdag den 3. september
Vi læser romanen ”Den nye dreng” af Tracy Chevalier.
Marie Hastrup Sørensen styrer samtalen

Du kan henteomtaler og sekundært materiale til "Den nye dreng" på Modtryks hjemmeside.

Torsdag den 8. oktober
Vi læser romanen ”Henrik” af Vigdis Hjorth
Linda Hesel Brandorff styrer samtalen

Torsdag den 5. november
Vi læser romanen ”Nora” af Merete Pryds helle
Charlotte Kastberg Kæseler styrer samtalen

Torsdag den 3. december
Vi læser romanen ”Nøddeskal” af Ian McEwan.
Jørgen Bartholdy styrer samtalen

Du skal være indmeldt som låner, og du kan allerede NU låne bøgerne ved henvendelse i Informationen.

VIGTIGT! Du skal IKKE reservere bogen via bibliotekets hjemmeside. Mød op på biblioteket, henvend dig til personalet og sig du gerne vil deltage i Torsdagsklubben. Vi har på forhånd bestilt mange eksemplarer fra andre biblioteker, så de står klar til Torsdagsklubben.

Der er ingen bindende tilmelding, men du må meget gerne ringe eller maile, hvis du har spørgsmål og gerne vil vide mere.

Torsdagsklubbens møder finder sted i mødelokale BØGEN på 2. sal - kl 17-18