Oplevelser til dit forår

Det nye program for foråret er fyldt med debat, musik, litteratur, læring og leg. Hent dit program på biblioteket - så ses vi i kulturskoven.

Velkommen til et mangfoldigt forår og en sommer, der blomstrer vildt i kulturskoven med arrangementer om alt fra lydbøger og micro:bit til jazzhistorie og læring til store og små.

Ny indretning - samme passion
I det seneste år har biblioteket gennemgået store forandringer. Vi har fået bedre åbningstider og nyindrettet hovedbiblioteket, så der er blevet endnu bedre plads til at gøre dig nysgerrig på alt fra store læseoplevelser til hippe vinylplader - det passionerede personale har vi ikke lavet om på.

Vi stiller skarpt på...
Vi inviterer igen i foråret til Gå en bog, men starter også et helt nyt tiltag op i juni, nemlig Litteraturdage. Derudover kommer 'GRO - Horsens Grønne Tænketank' 3 gange og inviterer til debat om bæredygtighed, mens Esben Kjær kommer og taler om hvordan vi håndterer sorg. Men der er selvfølgelig også plads til børneteater, jazz, micro:bit, opera, højtlæsning, fællessang - og et helt særligt fokus på lydbogen.

Dit moderne forsamlingshus
Men dit nyindrettede bibliotek inviterer også til, at du bruger det som dit moderne forsamlingshus. For her mødes brætspillerne, strikkeklubben, læsekredsen, generalforsamlingen og de studerende.Vi har nemlig fået hele ni studie- og møderum, som du kan booke. Og hvis du er mere til det åbne rum, har vi også nye læsekroge overalt i biblioteket. Børnebiblioteket har også fået et løft; her kan du og dine børn nu tage på indendørs skovtur, game eller lege i husene ved Forældreparkeringen. 

Kom og vær med - biblioteket er dit, og vi glæder os til tage imod dig på et af Horsens Kommunes 7 biblioteker.

 

Psst! Det er også for børn og unge...

Vores arrangementer er ikke kun for voksne. Dette forår har vi hele 12 sider med arrangementer og aktiviteter for både børn og unge. Lige fra en MGP sangskriver-workshop til film og højtlæsning for de små - og som noget helt nyt, kan du nu også gå til fantasy på
biblioteket. Vi skal også læse helt vildt, når vi holder Readathon for større børn og unge, og så er der krea på børnebiblioteket i alle skoleferier.
Vi ses.