Oplevelser til dit efterår

Det nye program for efteråret er fyldt med debat, musik, litteratur, læring og meget andet. Hent dit eksemplar på biblioteket.

Velkommen til et efterår fyldt med debat, musik, litteratur, læring og meget andet fra den skov af kultur, målrettet både børn og voksne, som Horsens kommunes biblioteker er garant for.

Vi fejrer jubilæum
I dette efterår er kulturskoven ekstra frodig, da det er præcis 150 år siden, at det første offentlige bibliotek slog dørene op for kommunens borgere. Dét fejrer vi med maner. Du kan se hvordan her i programmet.

Vi stiller skarpt på...
Men biblioteket er andet og mere end fest. I en tid hvor kloden er udfordret af menneskets handlinger, stiller vi skarpt på klimaet. Kom og deltag i debatten, bliv klogere på dine egne klimaholdninger og vær med til at udfordre andres.For biblioteket er holdninger. Biblioteket er demokrati og biblioteket er fællesskab. Fællesskab uden abonnement og uden forpligtelser.

Kom og vær med - biblioteket er dit, og vi glæder os til tage imod dig på et af Horsens kommunes 7 biblioteker.