OPDATERET! Vi læser højt for dig - se hvad vi læser og hvornår!

Læsning forandrer dig og verden, og bibliotekerne er en af de væsentlige spillere, når det gælder om at stimulere til læsning og skabe læselyst. Derfor læser vi højt for dig på onsdag...

Horsens kommunes biblioteker og Danmarks Biblioteker sætter i uge 37 massiv fokus på læsning.

Læsning er centralt for vores liv og hverdag, og for vores evne til at deltage i et demokratisk samfund på et kvalificeret grundlag. Men den danske læsekultur er udfordret. Undersøgelser peger på, at både børn og voksne læser mindre. Og de læser mindre af lyst. Blot 20 procent af de danske skoleelever kan rigtig godt lide at læse, mod 43 procent internationalt. Og de danske skoleelever læser dårligere i dag end i 2011.

Danmarks Biblioteker vil derfor i hele uge 37 tilbyde særlige aktiviteter og events, som på forskellig vis sætter fokus på læsning, og dens betydning for os som mennesker.

Vis din egen læseglæde!
Sådan lyder et af læserådene fra Danmarks Bibliotekers kampagne #læsløs. Så det gør vi! På Horsens Bibliotek lægger vi stemmer til litteraturen og læser op onsdag d. 11. september fra kl. 10-16. Vi læser på skift op af udvalgte favoritter – kom og lyt og få smagsprøver på læsning til både børn og voksne.

Vi kommer virkelig vidt omkring!