Nyt program for efteråret 2017

Programmet for efteråret 2017 er klar til dig. Vi har udvalgt masser af spændende foredrag, musik, film og workshops - bliv udfordret, underholdt, forundret, provokeret. Hent programmet på biblioteket eller se det lige her.

I vores nye program for efteråret 2017 finder du alle arrangementer for både børn og voksne på Horsens kommunes biblioteker. Du kan hente dit gratis program på biblioteket eller se det online:

Se online program >

For børn
I efteråret får vi besøg af en lang række spændede mennesker med holdninger, viden og engagement. For børn og unge er der forfatterforedrag med Manu Sareen om Iqbal Farooq-bøgerne og med Anne Sofie Hammer om Villads-bøgerne, men der er også kreaværksteder, børneteater og bamseworkshop. Som noget inviterer vi til readathon, hvor vi læser i 24 timer og vi afholder en sangskriverworkshop for unge og voksne.

For voksne
For de voksne er der også masser af arrangementer at vælge imellem: Fra gamle møbler til gyserfilm. Fra Trilleband til Trump. Fra digte til dokumentarfilm. Fra lokalhistorie til Lone Frank. Bliv klogere på hjernen, kropssproget eller måske Leonard Cohen? Lær at skrive din egen sang eller lyt til Trilleband. Mød forfattere som Ane Riel og Søren Ulrik Thomsen, hør ét af de mange spændede litteraturforedrag eller kom og se én af de 11 stærke film vi også har på programmet.

Hvor foregår det og hvad koster det?
Mange aktiviteter kræver billet og tilmelding - nogle er gratis, mens andre koster lidt. Få et overblik og book din billet via www.horsensbibliotek.dk/arrangementer - eller kig bag i programmet, hvor vi har lavet en overskuelig kalender til dig. Med mindre andet er nævnt, foregår aktiviterne på Horsens Bibliotek i Salen. Se alle bibliotekers adresser og åbningstider

Ta' programmet med i lommen
Vi har lagt kataloget op i en online version - lige til at bladre i på smartphone og tablet. Så kan du checke arrangementernes indhold, dato for afholdelse og pris når du har lyst. Du kan selvfølgelig også hente dit eget eksemplar af programmet på biblioteket. Vi glæder os til at se dig.