nye møderum
Kollage med nye møderum

Nye møderum og nyt bookingsystem

Af Anonym (ikke efterprøvet)
26.06.19
Brug for et rum til at holde et møde i? Til at spille brætspil med din spillegruppe? Danse ballondans? På Horsens kommunes biblioteker er vi stolte af, fra i dag, at kunne tilbyde vores nye møderum til udlån.

Nye møderum

En række møderum er vokset op i den skov af kultur, som er Horsens kommunes biblioteker. Book fx Bregnen, Asken eller Birken – eller et af de andre rum - til det du går og brænder for. Der er store og små rum, både til børn og voksne, som bare står og venter på dig – og der er også et lille køkken! De kan bookes af alle, både privatpersoner, foreninger, mødregrupper og lignende og bruges til ikke-kommercielle, lovlige formål - men studierummene er primært tiltænkt studerende og grupper, der har brug for at arbejde i fred og ro.

Læs mere om de nye rum og hvordan du får adgang til dem her.

Nyt bookingsystem

Ud over de nye møderum, skifter vi også til et nyt bookingsystem for alle vores lokaler. Systemet vi skifter til er det samme som bliver brugt af kommunens haller og skoler, så for mange vil det sikkert være en kendt oplevelse.

For alle gælder det dog, at de skal skal oprette sig på systemet - også selvom du før har booket lokaler på biblioteket før.

Læs mere om hvordan du opretter dig her

Har du allerede booket et rum på biblioteket?

Hvis du allerede har en fremtidig booking på biblioteket kan du som udgangspunkt regne med at denne stadig gælder. Vi har flyttet alle bookinger fra vores gamle system over i det nye - til og med uge 28. Ligger din fremtidige booking senere end dette, skal du selv gå ind og lave en genbooking. Dette gøres helt på samme måde som hvis du skulle oprette den for første gang.