Louisiana Literature - 4 dage i litteraturens tegn

21.08.17
Snart slippes litteraturen løs på den årlige litteraturfestival - Louisiana Literature. Vi har samlet lidt inspiration at varme op på.

Den internationale litteraturfestival ”Louisiana Literature” blænder for syvende gang op for en håndfuld herlige dage med intenst fokus på litteraturen i både ind- og udland. Festivalen finder sted fra d. 24. – 27. august på og ved kunstmuseet Louisiana i Humlebæk. Foruden en lang række danske forfattere kommer der forfatterbesøg fra både Kina, Ungarn, USA, Hviderusland, England og Frankrig. Blandt årets udenlandske hovednavne finder man Paul Auster, Siri Hustvedt, Zadie Smith, Imbolo Mbue og mange flere.

Du kan også møde en perlerække af danske forfattere, heriblandt Christina Hesselholdt, Ib Michael, Naja Marie Aidt og Suzanne Brøgger.

Hvad enten du skal deltage i festivalen eller ej, så vil vi gerne gøre det nemt og bekvemt for dig at finde frem til spændende udgivelser af nogle af de forfattere, der er repræsenteret på festivalen.

God festival og god læselyst

Læs også  kulturmagasinet Fine Spinds anbefalinger af festivalaktuelle bøger her