Krimimessen 2021 udskydes til efteråret

03.02.21
Krimimessen den 20. marts 2021 på FÆNGSLET i Horsens udskydes på grund af forlængede corona-restriktioner. Messen flyttes til den 9. og 10. oktober 2021, og dermed bliver der nu mulighed for dobbelt så meget gys til de krimi-kyndige.

Havde du sat et stort, bloddryppende kryds i kalenderen den 20. marts, hvor årets Krimimesse i Horsens var planlagt, har vi en knap så god og en virkelig god nyhed. Arrangørerne af Krimimessen har besluttet sig for at udskyde messen i lyset af de forlængede corona-restriktioner. Til gengæld bliver der dobbelt op på gys til alle krimielskerne, da arrangementet nu planlægges over to dage den 9. og 10. oktober 2021.

Mere krimi til folket
- Ved at rykke årets messe har vi et håb om at kunne gennemføre på en måde, der kommer så tæt på normal som muligt – selvfølgelig med øje for de restriktioner, der måtte være på det tidspunkt. Med flytningen håber vi også at kunne afholde messen over to dage, så der bliver meget mere krimi til folket”, siger Claus Hagstrøm Hansen, der er biblioteksleder for Horsens Kommunes Biblioteker og leder af Krimimessen i Horsens.

”Vi beklager det besvær, som udskydelsen giver både messens gæster og vore mange samarbejdspartnere og leverandører. Men vore gæsters og samarbejdspartneres sikkerhed hverken kan eller vil vi sætte på spil. Krimimessen er et stort event med deltagere fra Danmark og flere lande, hvilket selvfølgelig skærper bekymringen i relation til COVID-19. Da messens afvikling ligger meget tæt på den dato, hvor landet muligvis lukkes gradvist op igen, synes vi ikke, at det er forsvarligt at satse på et stort event kun tre uger efter den mulige genåbning. Til gengæld arbejder vi mod at kunne gennemføre Krimimessen 2021 senere på året, hvor situationen forhåbentligt har ændret sig”, fortsætter Claus Hagstrøm Hansen.

Claus Hagstrøm Hansen oplyser, at man i de kommende dage vil kontakte alle involverede samarbejdspartnere. Endvidere bliver allerede købte billetter til arrangementet selvfølgelig refunderet eller konverteret til en endagsbillet til den udskudte Krimimesse den 9. og 10. oktober. 


Yderligere information:

Claus Hagstrøm Hansen
Biblioteksleder og leder af Krimimessen i Horsens

Horsens Kommunes Biblioteker 
Tobaksgården 12
8700 Horsens
Tlf. 76 29 24 18
Mobil: 24 63 41 55
 

Følg med på krimimessen.dk samt på facebook og instagram. Her finder du info om messen, konkurrencer, anbefalinger og kriminyheder.