Julegave fra Bibzoom

22.12.14
BIBZOOM GIVER DIG ÅRETS MÅSKE BEDSTE JULEGAVE!
Med indgangen til 2015 gennemgår Bibzoom en kæmpe ansigtsløftning, der vil give dig en helt ny og fantastisk musikoplevelse.

Vi nærmer os for alvor det nye år og du kan godt begynde at glæde dig!
2014 markerer afslutningen på Bibzoom som du kender det. Med indgangen til 2015 vil Bibzoom foretage et kvantespring til en ny æra med meget bedre musikoplevelse for dig baseret på streaming-teknologien. Den forbedrede musikoplevelse vil du opleve på flere parametre:

• Bibzooms musikindhold stiger med en tredobling
  • Musiklytning på Bibzoom ændres fra download til et langt mere brugervenligt streaming-system
  • Lydkvaliteten rykker op i superligaen: Når du streamer din musik fra Bibzoom, vil lydkvaliteten nærme sig niveauet for CD-formatet.
  • Bibzoom bliver langt hurtigere og smidigere at navigere rundt på bibzoom.dk.

Sort skærm i de allerførste dage af 2015

For at Bibzoom kan tilbyde dig denne nye og markant forbedrede musikoplevelse, vil Bibzoom gå i en kort dvale i de allerførste dage af det nye år. Den gamle Bibzoom-side vil lukke med udgangen af 2014, og på samme adresse (www.bibzoom.dk) vil du fremover få glæde af den nye og forbedrede Bibzoom.

Gem dine gamle playlister fra Bibzoom nu!
Har du benyttet dig af muligheden for at oprette playlister med yndlingsmusikken i det gamle Bibzoom, er det vigtigt at du inden årsskiftet sørger for at skrive dine bedste playlister ned hvis du ønsker at genskabe dem igen når Bibzoom går i luften igen i 2015.