Mand på vandretur

Hold Hjernen Frisk - Gå med!

Gå med på 8 inspirerende gåture i Horsens og omegn, når biblioteket, museerne, Sund By og en masse spændende oplægsholdere byder på oplevelser i det fri for alle på 60+ år.

Forløbet er en del af Hold Hjernen Frisk, som du kan læse mere om på projektets hjemmeside: www.dgi.dk/holdhjernenfrisk

Når du tilmelder dig forløbet, kommer du med på alle 8 ture, hvor en oplægsholder vil snakke om emnet for dagen og en bibliotekar vil præsentere udvalgte biblioteksmaterialer til inspiration. Vi sørger for at gå så alle kan være med.
Startstedet kan skifte fra gang til gang, men vi sørger for at skrive i god tid, hvor de tilmeldte deltagere skal møde op.

Programmet løber fra uge 34-41 og foregår ugentligt om onsdagen:
Uge 34: Gå med til bålmad, onsdag d. 25. august fra kl. 10-12.
Uge 35: Gå med i Fængslet, onsdag d. 1. september fra kl. 10-12.
Uge 36: Gå med og kig på skulpturer, onsdag d. 8. september fra kl. 10-12.
Uge 37: Gå med i Endelaves natur, onsdag d. 15. september fra kl. 8-14:30.
Uge 38: Gå med i Vitus Berings fodspor, onsdag d. 22. september fra kl. 10-12.
Uge 39: Gå med i Henning Mortensens forfatterskab, onsdag d. 29. september fra kl. 10-12.
Uge 40: Gå med til Horsens' kirker, onsdag d. 6. oktober fra kl. 10-12.
Uge 41: Gå med ved Barakkerne, onsdag d. 13. oktober fra kl. 10-12.

Du kan læse mere om det praktiske og tilmelde dig forløbet på vores tilmeldingsside: https://horsensbibliotek.dk/HoldHjernenFrisk