Kvinde med bøger mellem reoler i et bibliotek

Formidler til Team Læring og Viden

04.12.18
Horsens kommunes biblioteker søger en formidler til Team Læring og Viden fra 1. januar 2019 eller snarest derefter.

Vi søger:

Vi søger en uddannet bibliotekar, cand. scient. bibl. eller en person med anden relevant kandidatuddannelse.

Du kommer blandt andet til at beskæftige dig med:

Udvikling, implementering og gennemførelse af læringstilbud til både skoleområdet og den borgerrettede læring.

Læring og vidensformidling.

Digital formidling på læring og vidensområdet.

Udstillinger, arrangementer og aktiviteter på området.

Samarbejde med relevante eksterne partnere på lærings- og vidensområdet.

Der kan blive tale om betjening og afløsning i en filial, ligesom der kan blive tale om projektorienterede arbejdsopgaver udenfor Team Læring og Viden.

Dine kompetencer:

Du brænder for at formidle din viden i øjenhøjde – uanset hvem (og hvor mange) du taler med.

Didaktisk interesserer du dig for, hvordan din viden bedst muligt kan formidles på en let tilgængelig facon.

Du har gode informationskompetencer.

Du har gode kompetencer indenfor IT.

Du trives med at arbejde tværgående i bibliotekets organisation.

Du er udadvendt og har flair for formidling og kommunikation med bibliotekets brugere.

Du har et godt overblik over projektorienterede arbejdsprocesser.

Om os:

I Team Læring og Viden er vi 8 ansatte, der arbejder med aktiviteter og formidling på lærings- og vidensområdet, samt læring- og vidensformidling både i det fysiske rum og digitalt. Teamet faciliterer desuden læringstilbud til borgere og folkeskolen, samt bibliotekets projekt-portefølje.

Biblioteket er i fuld gang med at realisere en organisationsændring, hvor tværfaglige kompetencer er i højsædet sammen med et øget fokus på at lave bibliotek med borgeren i centrum

Du kan se mere om Horsens kommunes biblioteker på www.horsensbibliotek.dk

Arbejdstiden er 37 timer/uge.

Der er løn efter gældende overenskomst.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning digitalt via stillingsopslaget.
Ansøgningsfrist: 17. 12. 2019
Samtale: Der forventes, at der afholdes ansættelsessamtaler onsdag den 19. december.

Yderligere oplysninger hos Biblioteksleder Claus Hagstrøm Hansen