Få biblioteket på telefonen

12.06.18
Nu kan du få let adgang til dine lån med app'en Biblioteket.

Horsens kommunes biblioteker er nu kommet med på app'en Biblioteket. Det betyder, at du lettere kan holde øje med dine lån, forny, reservere, tjekke nyheder, få inspiration og (selvfølgelig) undgå bøder.

App'en Biblioteket fås til både iPhone og Android og kræver blot, at du logger ind med dit lånernummer og pin-kode. Så får du adgang til alle de funktioner, du tidligere har kunnet få via hjemmesiden, og som ikke har fungeret optimalt på smartphone. Så er det let at søge i bibliotekets materialer, reservere dem og lade app'en fortælle dig, når de snart skal afleveres. Alt bliver lidt lettere med biblioteket i lommen.

App'en er en del af et nationalt samarbejde; vi har testet den over det sidste stykke tid og er meget tilfredse. Men har du problemer med den eller ideer, må du meget gerne kontakte os. Du kan bruge kontaktformularen eller naturligvis bare kigge forbi biblioteket.