Få adgang til de danske aviser hjemmefra

17.03.20
Ekstraordinært kan du nu søge i de danske aviser hjemmefra.

Mange af de danske aviser har åbnet for deres online-dækning af Covid-19, her mens epidemien har lukket landet ned. Men der foregår masser af vigtig og spændende journalistik i aviserne, som du måske ikke har adgang til  - enten fordi du ikke kan komme til bibliotekets store samling af aviser eller ikke kan komme til at handle ind. Heldigvis kan du nu komme til at læse avisernes indhold hjemmefra.

Det kan du, efter bibliotekerne og Infomedia har forhandlet om adgang til avisdatabasens arkiv.

Infomedia rummer artikler fra mere end 450 danske aviser og tidsskrifter - alt fra de store dagblade til mere specifikke fagmagasiner. Normalt kan du kun bruge Infomedia på en af bibliotekernes computere, men ekstraordinært får du nu adgang hjemmefra, mens adgangen til bibliotekerne er lukket.

Du kan logge ind på Infomedia her - du skal bruge dit lånernummer og pinkode til at få adgang.

Bemærk, at Infomedia ikke rummer aviserne i bladreform (som f.eks. PressReader og RBdigital), men at du i stedet skal søge de artikler frem, som interesserer dig. Se den nedstående video for at introduktion til søgningen.