En krimiaften på Fængslet

Mød Sara Blædel, Ove Dahl, Kurt Kragh og Stine Bolther

Mandag den 28. november kl. 19-21 i Indergården på FÆNGSLET inviterer vi til en kriminelt underholdende og spændende aften i selskab med nogle af Danmarks absolut største krimipersonligheder.

Aftenens program

Kl. 18.00. Dørene åbnes - baren åbner også, der kan købes forfriskende varme og kolde drikke. Din Boghandel - Team Grenaa - åbner popup butik.

Kl. 19.00-19.40 taler Sara Blædel med Stine Bolther om bogen Elins dødElins død er en historie om at svigte og tilgive. Om skyld og ansvar. Og om, hvor meget man vil gøre for at holde fast på, hvad man har, og derved mister det hele… Louise Rick er tilbage! Det er 12. bind i serien og den udkommer den 2. november.

Kl. 19.45-20.25 taler Ove Dahl, Kurt Kragh og Stine Bolther om bogen Fra drab til dom. Et dansk drømmehold inden for true crime giver et unikt indblik i, hvordan man kommer fra gerningsstedets mysterier til at stå med en dømt forbryder. Bogen er skabt i samarbejde med Stine Bolther, som har stået bag en stribe populære bøger. Herunder Dahl og Kraghs første fælles bestseller Drabscheferne – de største sager. Så det er en dansk true crime drømmetrio, som igen og med nye sager gør os klogere på noget af det vigtigste arbejde, der findes: Opklaringen af den ultimative forbrydelse.

Kl. 20.30-21.00 Sara, Ove og Kurt taler med Stine om blandt andet bøger, forbrydelser og opklaring.

Det er muligt, at købe bøgerne og selvfølgelig få dem signeret.

  • Tid: 19:00 – 21:00
  • Pris: 149 kr.
  • Lokalitet: FÆNGSLET, Indergården, Fussingsvej 8, 8700 Horsens
  • Arrangører: Horsens BibliotekKrimimessen