Efterårsprogram - lige til lommen

Vi giver dig noget at tænke over - bliv udfordret, underholdt, forundret, provokeret. Hent programmet på biblioteket eller se det lige her.

Vi har pakket efteråret med spændende arrangementer, foredrag, kurser og koncerter. Mød for eksempel tegner og forfatter Maren Uthaug, fysiker Holger Bech Nielsen, musiker Kaare Norge og mange flere.

Mange aktiviteter kræver billet og tilmelding - nogle er gratis, mens andre koster lidt. Få et overblik og book din billet her - eller kig bag i programmet, hvor vi har lavet en overskuelig kalender til dig - du kan hente programmet på biblioteket, eller du kan se det lige her.

Lige til lommen
Hent Issuu-app'en på Google Play eller App Store, så har du altid programmet lige ved hånden.