COVID19: Vi har åbent for arrangementer igen - og nye retningslinjer

Vi har åbent som normalt, og fra søndag den 16. januar må vi også afholde arrangementer. Du skal stadig bruge mundbind på bibliotekerne.

Herunder kan du læse lidt mere om hvad vi gør, for stadig at passe på hinanden og du kan finde svar på de oftest stillede spørgsmål i forbindelse med COVID-19. Hold dig opdateret her på hjemmesiden ift. ændringer. Siden opdateres løbende. Senest 17. januar 2021.

Ofte stillede spørgsmål (FAQ)

Mundbind

Fra søndag d. 16. januar er det et krav, at du bruger mundbind på bibliotekerne i Horsens Kommune. Du kan altid orientere dig om coronarestriktioner på bibliotekerne her på siden. Kravet gælder ikke børn under 12 år. Og når du tager ophold og fx bare sidder for at læse en avis eller deltage i et arrangement, er det heller ikke et krav at du har mundbind på.

Hvad med arrangementer og coronapas?

Fra søndag den 16. januar afholder vi igen arrangementer som normalt. Du skal ikke bære mundbind, når du sidder ned til arrangementer, men kun når du bevæger dig rundt fx for at finde en plads eller gå på toilettet.

Du kan altid få et overblik over alle arrangementer lige her.

Og du kan se mange af vores andre tilbud lige her

Er det sikkert at komme på bibliotekerne?

Vi har stadig spritstandere på alle biblioteker og opfordrer til at spritte af, holde afstand og blive hjemme hvis man har symptomer eller er syg. Derudover er der krav om mundbind på alle biblioteker ligesom bibliotekets ansatte skal fremvise gyldigt coronapas.

Kan jeg bruge biblioteket som jeg plejer?

Ja, hvis du bruger mundbind og følger den opsatte skiltning og tager hensyn, så har du stadig adgang til alle bibliotekernes mange muligheder og arrangementer.

Du har også altid adgang til det digitale bibliotek hjemmefra - besøg det digitale bibliotek lige her.

Hvad hvis jeg gerne vil undgå mange mennesker?

Tag et kig på grafen herunder. Her kan du se, hvornår der typisk er flest mennesker på biblioteket, og så kan du jo komme på et andet tidspunkt.

Vi ses i kulturskoven.