Adventskalender del 1

02.12.18
Vi åbner første låge i bibliotekets adventskalender. Se, hvad der gemmer sig bag.

Nogen kan ikke fordrage bløde pakker under juletræet. Andre foretrækker bløde, men bryder sig ikke om de hårde. Vi vil gerne have lov til at forære dig kære låner/bruger af biblioteket, en julegave i år og har valgt at styre udenom ovennævnte kategorier og tilbyde noget helt tredje.

Nemlig en digital gave, som vi selv synes er ret så rar at få og håber at du vil synes det samme.

Vi har delt gaven op i fire lige store portioner og frigiver én del af gaven hver adventsweekend.

Rigtig god fornøjelse samt en glædelig jul og et godt nytår ønskes du af Horsens kommunes biblioteker.

1.  adventsweekend

Frit forbrug af e-bøger på eReolen

Lån amok af e-bøger uden begrænsninger på eReolen (der vil stadig kunne være kø på visse titler).

Gældende fra d. 1. januar 2019.