Årets adventsgave: 3. søndag i advent

15.12.19
Horsens kommunes biblioteker vil gerne ønske alle vores lånere - og alle der bruger biblioteket på andre måder - en rigtig glædelig jul. Vi vil selvfølgelig gerne fejre julen på bedste vis, nemlig ved at give jer alle sammen gaver. Hver søndag i advent vil vi derfor afsløre en gave, som man kan glæde sig over på biblioteket i de kommende år.

Horsens kommunes biblioteker vil gerne ønske alle vores brugere - en rigtig glædelig jul. Vi vil selvfølgelig gerne fejre julen på bedste vis, nemlig ved at give jer alle sammen gaver. Hver søndag i advent vil vi derfor afsløre en gave, som borgerne kan glæde sig over på biblioteket i det kommende år.

Bruger du også det digitale bibliotek? Så har vi gode nyheder.
Vi har nemlig besluttet for forlænge vores ekstra gode muligheder for at benytte eReolen, eReolenGO! og Filmstriben.
Derfor fortsætter vi med at tilbyde kommunens borgere:

• Frit forbrug af e-bøger på eReolen
  • Frit forbrug af lydbøger på eReolen
  • Mulighed for at låne op til seks film om måneden på filmstriben.dk
  • Frit forbrug på eReolen GO!

Så skulle underholdningen vist være sikret i julen.

Glædelig tredje søndag i advent.