Horsens kommunes Biblioteker lukket indtil videre

12.03.20
Som følge af regeringens seneste tiltag i forhold til inddæmning af spredningen af Corona-virus (COVID-19) er alle Horsens Kommunes Bibliotekers afdelinger lukkede ind til videre.

Det vil sige at det ikke er muligt at komme ind på biblioteket i Horsens, Brædstrup, Østbirk, Søvind, Endelave, Hovedgård og Gedved.

Gebyrer og afleveringsfrister som følge af lukningsperioden, suspenderes. Ligeledes er det ikke muligt, at reservere eller bestille materialer hjem fra Horsens Kommunes Biblioteker eller andre biblioteker i lukningsperioden.

Vi anbefaler, at du løbende holder dig orienteret på Horsens Kommunes Bibliotekers hjemmeside.

Husk, at du stadig kan benytte bibliotekernes digitale tilbud, dem finder du her:
Det digitale bibliotek

Har du spørgsmål om biblioteket i perioden hvor vi holder lukket, så læs vores FAQ her.