Sammen om verdensmål

Har du lyst til at blive en del af et meningsfuldt fællesskab, som arbejder for at gøre verdensmål til hverdagsmål? Vi mødes næste gang onsdag d. 11. maj kl. 10

Horsens Bibliotek er en del af det landsdækkende pilotprojekt Sammen om verdensmål. Formålet med projektet er at bringe folk sammen i nye og bæredygtige fællesskaber, hvor man bl.a. hjælper hinanden med at oversætte og omsætte FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling til hverdagsmål, som er relevante i dagligdagen.

Har du lyst til at udvikle og arbejde med bæredygtige aktiviteter sammen med andre, kan du blive en del af projektet Sammen om verdensmål på Horsens Bibliotek.

Vi mødes onsdag d. 11. maj kl 10 på biblioteket for sammen at skabe og forberede en spændende dag med workshops i bæredygtighedens tegn -onsdag d. 1. juni- hvor vi også byder på et foredrag af Nanna Hyldgård Hansen, som har skrevet bogen Lev for det halve.

Du behøver ikke at tilmelde dig mødet d. 11. maj på forhånd, bare mød op i bibliotekets møderum Bøgen, hvor du vil høre mere om projekt Sammen om Verdensmål.
Vi byder selvfølgelig på kaffe og lidt sødt.

Tid: Onsdag d. 11. maj kl. 11
Sted: Horsens Bibliotek Bøgen

Du kan læse mere om projektet og FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling her:

Sammen om verdensmål

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling