Sammen om verdensmål

Har du lyst til at blive en del af et meningsfuldt fællesskab, som arbejder for at gøre verdensmål til hverdagsmål?

Horsens Bibliotek er en del af det landsdækkende pilotprojekt Sammen om verdensmål. Formålet med projektet er at bringe folk sammen i nye og bæredygtige fællesskaber, hvor man bl.a. hjælper hinanden med at oversætte og omsætte FN’s 17 verdensmål for bæredygtig udvikling til hverdagsmål, som er relevante i dagligdagen.

Sammen om verdensmål er for alle, men henvender sig især til seniorer 60+ med motivation for at involvere sig i et fællesskab, som tager afsæt i bæredygtig udvikling.

På Horsens Bibliotek er pilotperioden indtil videre mundet ud i, at en lille gruppe frivillige mødes med jævne mellemrum og arbejder med at få indsamlet og videreformidlet gode tips til, hvordan man kan spare både penge og andre ressourcer i hverdagen.

Biblioteket sætter i 2022 også fokus på bæredygtighed i hverdagshøjde igennem en række aktiviteter og arrangementer.

Har du lyst til at være med til at gøre verdensmål til hverdagsmål, eller har du spørgsmål til projektet, er du velkommen til at kontakte Marie Hastrup Sørensen (formidler på Horsens Bibliotek) på mhaso@horsens.dk

Du kan læse mere om projektet og FN's 17 Verdensmål for bæredygtig udvikling her:

Sammen om verdensmål

FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling