International Book Club

Do you love books, but miss talking about them? Then join the International Book Club.

The International Book Club is an open book club at Horsens Library, held in collaboration with International Network Horsens. All adults can attend but you must be registered at Horsens Library. You can borrow the books from 4 weeks before the meeting. The books are available in Danish and English.

IMPORTANT! Do NOT make a reservation for the book on the library's website. Contact the library staff if you would like to participate in the International Book Club. We have many copies from other libraries so you can borrow the book right away.

The books are selected by the library staff and International Network Horsens, who participates in and manages the meeting. You do not need to sign-up to join International Book Club, but feel free to call or send an email if you have questions or would like to know more.

Call or send an email to Jette Holst: Tel: 7629 2478 / Mail: bibjh@horsens.dk

Dates:

September 11th: We read the Danish author Dorthe Nors’ novel "Spejl, skulder, blink" / "Mirror, Shoulder, Signal". Jette Holst from the library is moderator.

October 10th: We read the American novel "The Road" by Cormac McCarthy. Kristofer Carta from International Network Horsens is moderator.

November 15th: We read an Indian novel. Dr. Zaman from International Network Horsens is moderator.

International Book Club meets in Uddannelseslokalet on the 3rd floor at Horsens Library from 17-18.

Alle voksne kan deltage i International Book Club. Du skal være indmeldt som låner, og du kan låne bøgerne som vi arbejder med i læsekredsen 4 uger før mødet.

VIGTIGT! Du skal IKKE reservere bogen via bibliotekets hjemmeside. Mød op på biblioteket, henvend dig til personalet og sig du gerne vil deltage i International Book Club. Vi har på forhånd bestilt mange eksemplarer fra andre biblioteker, så de står klar til International Book Club.

Titlerne er udvalgt af Horsens Bibliotek og International Network Horsens, som deltager i og styrer mødet. Bøgerne skaffes på dansk og engelsk.

Samtalen foregår på dansk og engelsk.

Der er ingen bindende tilmelding, men du må meget gerne ringe eller maile, hvis du har spørgsmål og gerne vil vide mere.

Ring eller send en mail til Jette Holst:

Tlf: 7629 2478 / Mail: bibjh@horsens.dk

Datoer:

Tirsdag d. 11. september:
”Spejl, skulder, blink” / ”Mirror, Shoulder, Signal” af Dorthe Nors. Bogen kan hentes fra d. fredag d. 10. august. Ordstyrer Jette Holst, Horsens kommunes biblioteker

Onsdag d. 10. oktober:
Den amerikansk roman "Vejen" af Cormac McCarthy. Bogen kan hentes fra mandag d. 10. september. Ordstyrer Kristofer Carta, International Network Horsens

Torsdag d. 15. november:
Indisk roman. Bogen kan hentes fra mandag d. 8. oktober. Ordstyrer Dr. Zaman, International Network Horsens

International Book Club mødes i Uddannelseslokalet på 3. sal fra kl. 17-18