Skolerne i Horsens Kommune

TILBUD TIL 2. KLASSE

Booktalk
Sted: Alle biblioteker i kommunen
Indhold: Inspiration til læsning via præsentation og oplæsning af et bredt udvalg af spændende bøger. Gerne med udgangspunkt i specifikke ønsker til genre eller tema.
Varighed: ca. 45 min

eReolen Go
Sted: Horsens bibliotek (ring evt. for anden aftale)
Indhold: Introduktion til eReolen Go samt læse- og lyttetips til e-bøger og e-lydbøger. Gerne med udgangspunkt i specifikke ønsker til genre eller tema.
Varighed: ca. 45 min

Vinterbogen (Januar/Februar)
Sted: Alle biblioteker i kommunen og i skolen
Indhold: I Vinterbogen er der fokus på at dele sin begejstring for at læse og skabe et positivt læsefællesskab i klassen. Der er både aktiviteter, der lægger op til, at klassen samarbejder i skoletiden, og aktiviteter, eleverne kan lave i deres fritid. Aktiviterne meldes ud inden start. Hovedpræmien er et forfatterbesøg i klassen.
Materiale sendes ud omkring årsskiftet.
Varighed: Forskelligt efter hvilken aktivitet
Tid: Januar og februar

Læselyst for børn - Til forældre og lærere
Sted: Ude på den enkelte skole fx på forældremøde
Indhold: Vi laver et kort oplæg om læselyst og fortæller om udvalgte gode bøger til målgruppen. Indholdet kan variere efter ønske.
Varighed: 20-40 minutter (kan tilpasses)

Book en tid: Tlf. 76 29 24 50 eller mail boernogunge@horsens.dk