Udstillinger

Danmarks-kanon i Horsens: 8. klasse-elever udstiller i kolonihaven

05.12.16 - 17.12.16
Horsens er med i Danmarks-kanonen og mandag 5. december kl. 14 inviterer biblioteket og Byskolens 8. klasser til fernisering.

Vi serverer en lille forfriskning mens I kan se udstillingen om elevernes arbejde med ”danskhed i mange former” hele efteråret.

Udstillingen foregår i kolonihaven på 1. sal i Horsens bibliotek og er åben til lørdag 17. december.

I projektet er eleverne taget ud i nabolaget og interviewet borgerne om ”Hvor kommer I fra?” og ”Hvilke kulturer bringer I med jer?” Her har de sat fokus på kulturmøde – ensomhed og fællesskab – naboskab – demokrati – frivillighed – hygge og meget andet, bla. globalisering, hvor de en hel dag har arbejdet sammen med Jeanette Varberg ekspert i folkevandringer fra stenalderen til vikingetiden. Frivillige fra Sund By mfl. har været mentorer for eleverne i ”frivillig-praktik” på bl.a. plejecentre.

Læs mere om projektet Danmarkskanon her.