Sted/Lokale
Foredrag & Underholdning

Litteratursalon om månedens forfatter: Virginia Woolf

23.03.23
I marts sætter biblioteket fokus på forfatteren Virginia Woolf.

Virginia Woolf. Forfatter, feminist og en del af den berømte Bloomsbury-gruppe

Med udgangspunkt i Virginia Woolfs storartede forfatterskab og den dagbog, hun skrev frem til sin død, dykker vi i denne litteratursalon ned i Virginia Woolfs liv og forfatterskab.

Kulturformidler på Horsens Bibliotek, Gro Vase, har studeret Virginia Woolf på Columbia University i New York, og giver en indflyvning til forfatterindens romaner, den berømte stream of consciousness-skrivestil og livet som en del af Bloomsbury-miljøet, ægteskabet med Leonard Woolf og de mange nervøse sammenbrud, der gjorde en tragisk ende på hendes liv, da hun en morgen i 1941 gik i søen med lommerne fulde af sten.

Gratis adgang, bare mød op!

Hver måned laver vi en kort podcast om månedens forfatter. Den kan lyttes inden litteratursalonen og giver dig et kort overblik over forfatterskabet. Podcasten er et supplement til litteratursalonen.

Lyt til podcasten her https://www.spreaker.com/show/kulturskoven eller i din udvalgte podcast-platform på kanalen Kulturskoven.