Foto: Jacob Friis-Holm Nielsen

Om dette arrangement

Tid
13:30 - 15:30
Pris
60 - 120
Lokalitet
Horsens Kunstmuseum
Carolinelundsvej 2
8700 Horsens
Arrangører
Horsens Bibliotek, Horsens Kommunes Biblioteker og Horsens Kunstmuseum
Målgruppe
For voksne
Foredrag & Underholdning

Litteratur, kunst & kaffe

28.01.24
Horsens Bibliotek og Horsens Kunstmuseum inviterer til en eftermiddag i litteraturens og kunstens navn på Horsens Kunstmuseum. Dagens arrangement byder på en tur rundt på museet, hvor flere spændende kunstnere er udvalgt. Disse belyses sammen med en række litterære værker, udvalgt af Horsens Bibliotek.

Horsens Kunstmuseum har udvalgt flere værker fra samlingen specielt til dagen. Og værkvalget spænder vidt fra nogle af samlingens repræsenterede kunstnere såsom Bjørn Nørgaard, Gudrun Hasle og Kirsten Justesen. Kunstværkerne præsenteres af museumsinspektør Emilie Hartmann Kuang samtidig med at alle værkerne præsenteres i dialog med en roman, et digt eller et eventyr, udvalgt af fortæller Marie Hastrup Sørensen fra Horsens Bibliotek.  

Litteratur, kunst & kaffe henvender sig til alle der er interesseret i at blive inspireret og udfordret i forhold til den traditionelle måde at præsentere de to genrer på. Arrangementet afsluttes med kaffe og kage i Kunstmuseets café Ella.

Pris: 60 kr. eksklusiv entréen til museet. Billetter til museet (60 kr.) kan købes ved indgangen eller på Horsens Kunstmuseums hjemmeside: www.horsenskunstmuseum.dk

Tilmelding senest fredag den 26. januar kl. 12.00

Årskortholdere og medlemmer af venneforeninger har gratis adgang til museet ved fremvisning af medlemskort.