Om dette arrangement

Tid
19:00 - 20:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted/Lokale
Salen
Målgruppe
For alle
Foredrag & Underholdning

Kunstig intelligens, kunstigt sprog? – livestream med Anders Kofod-Petersen

13.12.23
Livestream med Anders Kofod-Petersen, innovatør, entreprenør og professor i anvendt kunstig intelligens.

Vi har i nogen tid været vant til at kunne finde vej ved hjælp af en GPS eller bede Siri om at ringe et nummer op på vores iPhone. Men det er først i disse år, at kunstig intelligens (AI) for alvor gør sit indtog i vores måde at kommunikere og være i verden på.

Google forbereder svar på dine søgninger genereret af en kunstig intelligens, A-kasser anbefaler jobsøgende at bruge chatbotten ChatGPT til at få hjælp til ansøgninger og danske virksomheder er lige nu førende i Europa, når det kommer til brug af AI.

Men hvad er kunstig intelligens overhovedet for en størrelse? Hvordan udnytter virksomhederne teknologien bedst muligt? Og bør vi virkelig frygte, at de studerende bliver dummere og at vores arbejdspladser snart overtages af robotter?

Til denne livestream vil Anders Kofod-Petersen, innovatør, entreprenør og professor i anvendt kunstig intelligens, gøre os klogere på, hvad der er op og ned i denne nye, kunstigt intelligente verden.

45 minutters oplæg og 15 minutters spørgsmål. Livestreamingen foregår fra Folkeuniversitetet og modereres af Noa Kjærsgaard Hansen.