Om dette arrangement

Tid
17:00 - 19:30
Pris
Gratis
Lokalitet
Platform K
Madevej 2
8700 Horsens
Arrangører
Horsens Bibliotek, Platform K
Målgruppe
For alle
Foredrag & Underholdning

Horsens Holder: Litteratur Jam

08.06.23
Platform K og Horsens Bibliotek gentager sidste års succes med Litteratur Jam i forbindelse med Horsens Holder.

Litteratur Jam byder i år på både traditionel litteraturoplæsning, bl.a. ved Horsens Biblioteks Skriveskole, og intet mindre end første udgave af Horsens Pokalfinale i Poetry Slam*.

Dertil vil der være forskellige litterære indslag som for eksempel skriveøvelser og fælleslæsning, og aftenen sluttes af med mulighed for både åben scene og det vil være muligt at købe aftensmad i caféen.

Arrangementet er gratis, men træk gerne en gratis billet her på siden. Aftensmad og drikkevarer kan købes i cafeen på Platform K. 

 

*Vil du være med til Horsens Pokalfinale i Poetry Slam? 

Poetry Slam beskrives ofte som en blanding af digtoplæsning, comedy, rap og teater. Det er en konkurrence i spoken word - og kaldes også for “poesiens kampsport”. Det er det, der sker, når poesi bliver show business, rock and roll og spændende som aldrig før. 

Har man lyst, kan man som publikum blive dommer til showet og være med til at bestemme, hvem som bliver aftenens vinder. 

Denne aften bliver helt speciel, da et nyt koncept introduceres, og der dystes via dueller i den første udgave af Horsens Pokalfinale i Poetry Slam nogensinde! 

Der dystes denne aften om to pladser til Horsens Mesterskabet, som afholdes den 12. oktober. Foruden andre fine præmier. 

Du kan tilmelde dig som poetryslammer eller komme og se på. Der er intet krav om, at alle skal op og stå på scenen foran mikrofonen. Så kom og bliv underholdt og inspireret og oplev god poesi og litteratur, som det opleves bedst. Læst op af forfatterne selv. 

 

Tilmelding som poetryslammer via: tokir.dalager@gmail.com

Hav gerne tre tekster parat og med til showet ved tilmelding som poetryslammer. 

 

Regler for Poetry Slam:

1) Du skal have skrevet dine tekster selv.

2) Du må hverken bruge rekvisitter, instrumenter eller kostumer, når du optræder. 

3) Dine tekster må maksimalt have en varighed på 3 minutter og 10 sekunder, hvis du vil undgå tidsstraf.

4) Du må ikke være nøgen på scenen.