Om dette arrangement

Tid
10:30 - 13:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted/Lokale
Lysningen
Målgruppe
For voksne

Søndagsfilm på Horsens bibliotek

13.11.22
Heldigvis behøver november ikke at føles så lang, for hver søndag formiddag kan du se film på Horsens Bibliotek. Og du er selvfølgelig velkommen til at medbringe din egen snolder.

Der Søndag d. 13. november viser vi en barsk, men medrivende film der modtog ikke mindre end 11 Oscar-nomineringer. I 1982 udkom Alice Walkers roman “Farven lilla”. Tre år efter stod Stephen Spielberg bag en filmatisering, der har navne som Whoopi Goldberg, Oprah Winfrey og Danny Glover på rollelisten. Historien handler om Celie, der som barn bliver seksuelt udnyttet af sin far, og senere tvinges til at gifte sig med en voldelig mand. Alligevel ender Celie med at finde sin egen styrke, bl.a. med hjælp fra stærke kvinder omkring hende. (Tilladt for børn over 11 år)at. Men Lorettas faste forside model, Alan, er lige i hælene på dem. Desværre er han bare ikke den store helt … (Tilladt for børn over 11 år)

Filmen starter kl. 10.30. Der er gratis adgang men begrænset antal pladser.

På grund af reglerne om filmrettigheder må vi ikke annoncere titlerne, på de film vi viser her, men på biblioteket kan du finde en oversigt.

OBS: Der er 30 pladser - først til mølle.