Udsnit af forsiden

Om dette arrangement

Tid
17:00 - 18:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted/Lokale
Hjemme ved computeren
Målgruppe
For voksne
Arrangementer for voksne

Torsdagsklubben – nu som digital læseklub

15.04.21
Hvis du går og savner Torsdagsklubben, som er Horsens Biblioteks åbne læsekreds, så kan du begynde at glæde dig til den 15. april, hvor læsekredsen går digitalt.

Alle voksne kan deltage i Torsdagsklubben. Du skal være indmeldt som låner, og du kan låne bøgerne, som vi arbejder med i læseklubben på biblioteket i den aktuelle åbningstid 10-16 på alle hverdage. Du skal bare sige, at du skal være med i Torsdagsklubben. Du kan også låne bogen som e-bog på eReolen, eller hente en lydudgave af ”1984” i Rasmus Hastrups nye oversættelse fra 2020. Nanna Mogensen fra skønlitteratur på P1 lavede en radioudsendelse om ”1984” 10. marts 2121. Klik her for at høre den.

Torsdag den 15. april mødes vi på Teams fra kl. 17 til kl. 18 og snakker om George Orwells ”1984”. Det er en klassisk science fiction-roman på 330 sider. Jørgen Bartholdy har forberedt et lille oplæg om forfatteren og teksten og lægger op til en snak om bogen.

Har du lyst til at deltage, så skal du trække en gratis billet. Inden den 15. april vil du få tilsendt et link til det digitale møderum på Teams. Hvis du aldrig har brugt Teams før, kan du læse vores vejledning længere nede.