Sted/Lokale
Arrangementer for voksne

Søndagsfilm på Horsens bibliotek

15.05.22
Nu er foråret for alvor over os, men derfor kan det nu alligevel være hyggeligt at samles om en film. I maj måned viser vi hver søndag en familiefilm i Lysningen på Horsens bibliotek.

Ikke mindre end to Oscars vandt animationsfilmen vi viser søndag d. 15. maj. Her møder vi jazzmusikeren Joe, som lever af at undervise. En dag får han chancen for at spille i byens bedste jazzklub, men desværre dør han på vej hjem fra prøven. Nu ender han i stedet for i før-livet, og her slår han sig sammen med sjæl 22 i forsøget på at finde svarene på livets vigtigste spørgsmål.

Søndagens film har fået stor ros, og bliver bl.a. kaldt en smuk, livsbekræftende, poetisk, morsom og musikalsk film af Informations anmelder. Så selvom filmen ikke blev vist i biografen pga. Covid-19, kan den varmt anbefales for hele familien (fra 7 år).

Filmene starter kl. 10.30. Der er gratis adgang men begrænset antal pladser.

På grund af reglerne om filmrettigheder må vi ikke annoncere titlerne, på de film vi viser her, men på biblioteket kan du finde en oversigt.

OBS: Der er 30 pladser - først til mølle.