Photo by cottonbro from Pexels

Sted/Lokale
Arrangementer for voksne

Den lokale status på Covid-situationen og vaccinerne

23.03.21
ONLINE FOREDRAG: Mutationer, restriktioner, vaccinationer.... Hvad er status, og hvad skal vi forvente?

Hvor meget eller hvor lidt skal vi frygte vaccinen og de nye mutationer?
Og hvor meget betyder vores egen opførsel og vaner for pandemien?

Få svar på dine spørgsmål!

Afdelingslæge Lars Skov Dalgaard har været med i frontlinjen mod Covid-19, siden den dukkede op i Midt- og Vestjylland og har derfor viden, både om forårets epidemi, og hvad vi står midt i lige nu.
Han vil i sit oplæg komme med en status på, hvordan situationen er på sygehusene for både patienter og ansatte. Samtidig vil han fortælle om vaccinerne, arbejdet med dem og hvad vi som borgere bør overveje, når vi får tilbudt vaccinen.
For er der grund til at være bekymret? Og hvor sikre kan vi egentlig være på, om der opstår alvorlige bivirkninger efter sådan en vaccine?
Du har mulighed for at stille spørgsmål undervejs i arrangementet, eller du kan allerede nu stille spørgsmålet på bibbnb@herning.dk

Arrangementet vil være online, direkte og via bibliotekets hjemmeside / Youtube, så det kræver ikke tilmelding.

Klik her for at deltage i arrangementet (åbner youtube i nyt vindue).