Arrangementer for voksne

Bogens magi og kulturpolitikkens potentiale

21.08.20
Brikker til en samlet national kulturpolitik?

Hvorfor forandrer kultur menneskers liv? Hvad er det f.eks. bogen og biblioteker giver os som samfund og som menneske? Skal vi rammes af verdensomspændende pandemier og karantæner før vi genopdager bøgers magi, synger fællessange OG centrale politikere begynder at fremhæve kulturens potentiale? Hvorfor har Danmark ikke en samlet national kulturpolitik?

Vi live-streamer kulturmødedebat fra København. Debattens deltagere er bl.a. kulturminister Joy Mogensen, Morten Hesseldahl, kreative forfattere, ivrige læsere og kulturbrugere, samt politikere fra folketing og byråd. Deltagerne vil debattere kulturpolitikkens potentiale og læsningens magi, med Clement Kjærsgaard som moderator på scenen. Desuden er der en online moderator, så det er muligt at stille spørgsmål til debatdeltagerne uanset hvor i landet man følger debatten.