50 kr.
Arrangementer for voksne

Björn Afzelius – Manden, musikeren og idealisten

12.11.20
Björn Afzelius var ikke bare Sveriges mest succesfulde solist og sangskriver men hele Skandinaviens.

Han har bragt Femøren, Falconer Salen og Roskilde Festivals publikum til kogepunktet. Bag succesen og de stærke sange og meninger stod en mand, som hele livet var hjemsøgt af sin barndoms traumer, og som aldrig formåede at fastholde den kærlighed og tryghed, han længtes efter. I 2016 udkom biografien Afzelius, og forfatter, Espen Strunk, fortæller her om manden, musikeren og idealisten Björn Afzelius. Fra Björn og bands første danske koncert til Västra Kyrkogården i Göteborg, hvor Björn blev stedt til hvile. Vi hører historien om den sammensatte sangskriver og lytter til nogle af hans stærkeste sange. Det er muligt at købe et signeret eksemplar af biografien.