Sommerbogen

Om dette arrangement

Tid
0:00 - 23:00
Pris
Gratis
Bibliotek
Målgruppe
For alle
Arrangementer for børn

Sommerbogen og Sommerbogen mini

10.06.22 - 20.08.22
Læs i din sommerferie, deltag i bibliotekets læseudfordring og vind lækre præmier

Vi skal alle læse på livet løs i sommerferien, fordi det er sjovt, fedt og fortryllende at have ekstra tid til at fordybe sig i gode, spændende, uhyggelige og sjove bøger! For at skubbe læselysten godt i gang, afholder Horsens Kommunes Biblioteker igen i år læsekonkurrencen Sommerbogen og Sommerbogen Mini, som børn fra 0-15 år kan deltage i og vinde lækre præmier. Kampagnen løber fra den 10. juni til den 20. august 2022.

Sommerbogen

Er du mellem 6 og 15 år, så print selv eller kom ind på biblioteket og hent et udfordringsark til Sommerbogen, som du skal løse ved at læse 3 bøger og udfører 10 sjove læse-challenges. Når du har udfyldt arket, kan du komme ind på Horsens bibliotek i den betjente åbningstid, hente en præmie i form et gavekort til en is og samtidig være med i lodtrækningen om fede bog- og oplevelsespræmier. Som om det ikke er nok, har du også muligehden for at være med i den landsdækkende konkurrence om hovedpræmien - at få lov til at tømme en boghandel på 5 minutter!

Sommerbogen Mini

Men sommerbogen er ikke kun for skolebørn! Med Sommerbogen Mini får de yngre børn også lov til at være med – I skal nemlig løse en række hyggelige læseudfordringer sammen med jeres forældre. Det kan være at læse imens i spiser is, bygge en hule og læse i den, læse en bog som den ældste i familien har valg eller at læse en bog som har ordet "BANG!" i den. Der er en 36 læseudfordringer, som I kan vælge imellem. Og når I har udført 20 af dem, skal I aflevere arket på Horsens Bibliotek for at få et gavekort til is, og være med i lodtrækning om en mulepose med bøger og oplevelser der passer til aldersgruppen. 

Hent Sommerbogen og Sommerbogen Mini's udfordringsark på bibliotket eller download arkne til venstre og print dem selv.
Vi glæder os til at høre om jeres læseoplevelser i sommerferien.


                                            God sommer og god læselyst 

børn læser i sommerferien