Om dette arrangement

Tid
15:30 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted/Lokale
Skovbrynet
Målgruppe
For børn
Arrangementer for børn

Gå til fantasy - sæsonafslutning

08.12.20
OBS! Vær opmærksom på, at arrangementet er uden forældre-/voksendeltagelse, da vi grundet COVID-19-restriktioner har plads til et begrænset antal deltagere. Alle tilmeldte skal dermed kunne deltage i arrangementet selvstændigt.

Er du tosset med orker og elvere? Ville du ønske at din far var en græsk gud? Eller drømmer du om at gå på troldmandsskole? Måske er du lige så vild med fantasy-bøger som os? Vi følger op på sidste sæson, så du kan igen gå til fantasy på biblioteket, hvor du kan nørde magiske universer med andre. Man kan melde sig til et enkelt arrangement eller dem alle - det bestemmer du selv!

Til hver workshop skal vi lave noget sjovt og kreativt med inspiration fra forskellige fantasy-universer. Sideløbende kan du lave DYI-anmeldelser.

Vi slutter selvfølgelig sæsonen af med et magisk brag, men I kommer til at være med til at bestemme hvordan. Til anden workshop snakker vi om, hvad I har lyst til at lave denne sidste gang, men alle er velkomne - også selvom man ikke har deltaget før. Vi garanterer krea-sjov, fantasi og magi!

Vi glæder os til at nørde fantasy med dig!

Deltagere skal have billet.

Alder: Fra 10 år.