Om dette arrangement

Tid
15:30 - 17:30
Pris
Gratis
Bibliotek
Sted/Lokale
Skovbrynet
Målgruppe
For børn
Arrangementer for børn

Gå til fantasy - koste

10.11.20
OBS! Vær opmærksom på, at arrangementet er uden forældre-/voksendeltagelse, da vi grundet COVID-19-restriktioner har plads til et begrænset antal deltagere. Alle tilmeldte skal dermed kunne deltage i arrangementet selvstændigt.

Er du tosset med orker og elvere? Ville du ønske at din far var en græsk gud? Eller drømmer du om at gå på troldmandsskole? Måske er du lige så vild med fantasy-bøger som os? Vi følger op på sidste sæson, så du kan igen gå til fantasy på biblioteket, hvor du kan nørde magiske universer med andre. Man kan melde sig til et enkelt arrangement eller dem alle - det bestemmer du selv!

Til hver workshop skal vi lave noget sjovt og kreativt med inspiration fra forskellige fantasy-universer. Sideløbende kan du lave DYI-anmeldelser.

Kan man egentlig spille Quidditch i virkeligheden? Ja da! Det skal vi selvfølgelig afprøve på denne fantasy-workshop. Men for at spille Quidditch, skal man bruge en kost at flyve på, så vi starter med at lave vores egne seje koste. Skal du have markedets bedste kost, Nimbus 2000? Eller den hurtigste kost, Prestissimo, som landsholdet bruger? Eller Robusteren, kosten for hele familien med indbygget tyverialarm? Vi kæmper i to hold om at vinde æren og holdnavnet på fantasy-pokalen.

Vi glæder os til at nørde fantasy med dig!

Deltagere skal have billet.

Alder: Fra 10 år.